romaniinspania-gabriela.blogspot.com Web analytics

4

Ajutor financiar pentru copii cu varsta pana in 18 ani

In timpul studiilor, exista posibilitatea de obtinere a unor burse oferite de Stat pentru finantarea cartilor, a transportului, a studiilor in general.
In functie de venitul parintilor si de caracteristicile fiecarui caz in parte, avand in vedere ca anual se ofera un numar limitat de burse, are acces la acestea cine indeplineste cele mai multe cerinte.

Toate informatiile in legatura cu cerintele de obtinere a burselor, cu perioada de inscriere, precum si alte detalii se gasesc pe pagina web a Ministerului Educatiei: www.mec.es, la capitolul Servicii, subcapitolul Burse, ajutoare si premii.
De asemenea, pentru activitati sportive si extrascolare, anual primariile ofera posibilitatea practicarii a diferite sporturi in centrele sportive, desi inscrierile se fac cu mult timp inainte de inceperea respectivelor activitati, pentru ca cererea este foarte mare.

Daca vi s-a parut utila aceasta postare, atunci apasati pe butonul "Imi place", pentru a afla si altii de ea. 


Cititi si: Obtinerea ajutorului de 2.500 de euro pentru nasterea copiilor

Ajutoare pentru chirie. Subventia de 210 euros

Alocatie de stat pentru copiii romani minori

4 comentarii:

 1. buna eu am nascut in spania 28 iulie 2007 dar nu am reusit sa iau nici un ajutor )eu lucram fara acte,tatal copilului cu acte ,dar nu eream casatoriti) am prieteni care spun ca se putea lua ajutorul e adevarat .ce se poate face.sau se mai poate face ceva.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Informatiile cautate de d-voastra, le gasiti aici:

   http://romaniinspania-gabriela.blogspot.ie/2010/03/spania-noutati-despre-alocatia.html#more

   Ștergere
 2. Buna Seara Gabriela..o intrebare..
  sint cu familia in spania ..si lucreaza decit sotia dar fara contract..eu nu si avem doua fete una de 11 si una de 14 putem beneficia de vrun ajutor social..?
  nu sintem nici casatoriti...sintem inpreuna de 17 ani..

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da, puteti beneficia de alocatia pentru minori cu varsta intre 5 si 18 ani. Mai multe informatii referitoare la acest aspect, le gasiti aici:

   http://romaniinspania-gabriela.blogspot.ie/2010/03/spania-noutati-despre-alocatia.html#more

   Ștergere

Nu include materiale pentru adulti, vulgaritate, ura, rasism sau discriminare. In caz contrar, comentariul tau va fi sters.