romaniinspania-gabriela.blogspot.com Web analytics

0

Cum te evidentiezi la job?

Fie ca esti la un interviu, la o sedinta cu colegii de munca sau la o bere cu prietenii, exista cateva lucruri pe care le poti face pentru a iesi in evidenta.
Fa o impresie buna cu ajutorul acestor pasi:

Imbraca-te cu succes...
Daca ai o intalnire de afaceri, ai grija sa arati ca scoasa din cutie, frumoasa, curata si imbracata adecvat cu locul intalnirii.

Aminteste-ti numele oamenilor...
Numele este lucrul cel mai important pentru orice persoana pe lumea asta. Daca iti aduci aminte numele colaboratorilor si ii strigi pe nume, ii vei face fericiti.

Strange mana cu fermitate...
O strangere de mana ferma lasa impresia de siguranta de sine, spre deosebire de mana ca de mort, care nu exprima nimic. Totusi, nu le smulge mana oamenilor din umar...

Fii interesata de ceea ce spun oamenii...
Asculta-i cu interes, sau macar pari interesata. Lasa-i sa vorbeasca pana la capat, apoi da raspunsul tau. Asculta cu atentie, pentru a sti ce vei spune.

Fii pasionata si optimista cand iti transmiti mesajul...
Oamenii sunt atrasi de pasiune. Astfel te faci remarcata din multime.

Uita-te in ochii oamenilor cand vorbesti cu ei...
Si atitudinea aceasta te face sa pari sigura pe tine.

Trimite mesaje de multumire...
Aminteste-le oamenilor cat de mult ai apreciat discutia cu ei printr-un mesaj scris de multumire. Scrie-le un e-mail cat mai personal.

Cititi si: Ce sa nu-i spui sefului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu include materiale pentru adulti, vulgaritate, ura, rasism sau discriminare. In caz contrar, comentariul tau va fi sters.