romaniinspania-gabriela.blogspot.com Web analytics

2

Introducerea pasapoartelor simple electronice

Ambasada Romaniei la Madrid informeaza ca Ministerul Administratiei si Internelor continua dotarea serviciilor publice comunitare pentru eliberarea si evidenta pasapoartelor simple cu echipamente tehnice necesare eliberarii pasapoartelor simple electronice.

In aceste conditii, misiunile diplomatice si oficiile consulare nu mai pot prelua cereri de paşapoarte simple pentru persoanele cu domiciliul in judetele urmatoare, prezenţa titularilor în ţară devenind obligatorie. 
 •  incepand cu data de 9.11.2009, nu se mai primesc cereri pentru judetele: ALBA, VASLUI, BOTOSANI, MURES, MARAMURES, SUCEAVA, NEAMT, IASI, MEHEDINTI 
 • incepand cu data de 16.11.2009, nu se mai primesc cereri pentru judetelele: CONSTANTA, TULCEA, BACAU, OLT, SIBIU
 •  incepand cu data de 23.11.2009, nu se mai primesc cereri pentru judetele: TIMIS, TELEORMAN, VRANCEA, BRASOV, HUNEDOARA SI MUNICIPIUL BUCURESTI
Cetăţenii care au domiciliul permanent în străinătate pot depune cereri de paşapoarte cu domiciliul în străinătate (C.R.D.S) la misiunile diplomatice şi oficiile consulare, având în vedere că aceste documente se procesează încă la Direcţia Generală de Paşapoarte.

Totodata reamintim lista judetelor care, incepand cu data de 1 septembrie 2009 si pana in prezent, primesc numai cereri pentru eliberarea paşapoartelor simple electronice şi a paşapoartelor simple temporare: ARAD, ARGES, BIHOR, BISTRITA-NASAUD, BRAILA, BUZAU, CALARASI, CARAS SEVERIN, CLUJ, COVASNA, DAMBOVITA, DOLJ, GALATI, GIURGIU, GORJ, HARGHITA, IALOMITA, ILFOV, PRAHOVA, SALAJ, SATU MARE, VALCEA.

Daca vi s-a parut utila postarea, atunci dati click pe butonul "Imi place", pentru a afla si altii de ea.

Sursa: Ambasada Romaniei in Madrid

Cititi si:Referitor la eliberarea pasapoartelor turistice in Romania, exista si conditii de exceptie...


Valabilitatea pasapoartelor turistice in Romania, se modifica altfel...


Eliberare pasapoarte

2 comentarii:

 1. buna ziua,
  Cu respect as dori obtine actele necesare pentru schimbarea(in august i-a expirat) pasaportului fiului meu de 4ani.BINEFAR-HUESCA

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Informatiile cautate de d-voastra, le gasiti aici:

   http://romaniinspania-gabriela.blogspot.com/2012/01/pasaportul-simplu-electronic-pentru.html#more

   Ștergere

Nu include materiale pentru adulti, vulgaritate, ura, rasism sau discriminare. In caz contrar, comentariul tau va fi sters.