romaniinspania-gabriela.blogspot.com Web analytics

0

Spania: Topul celor mai absurde stiri din anul 2009

Ziarul spaniol "El Mundo" face o clasificare pe luni al celor mai absurde știri din întreaga lume, pe care agenția germană DPA le-a difuzat în acest an.
Din acest top nu lipsesc știrile în care au fost prezentate cazul unei femei în vârstă de 90 de ani care se ocupa cu furtul de bunuri din locuințe sau cel al unui bărbat care a sărutat 111 femei într-un minut. Iată care sunt cele mai absurde știri care au fost difuzate în acest an.

Ianuarie: O universitate își respinge studenții din cauză că le miros picioarele
Un tribunal olandez a dictat sentința ca Universitatea Erasmo din Rotterdam să-l readmită pe Teunis T., un student de la Filozofie, care fusese dat afară în anul 2008, din cauză că se descălța în timpul orelor de curs sau în alte zone publice. Picioarele tânărului emanau un miros îngrozitor, iar colegii și profesorii săi au cerut îndepărtarea sa. Din acelasi motiv, el fusese dat afară în anul 2002 din biblioteca Universității din Delft.

Februarie: 771 încercări la examenul de teorie pentru scoaterea carnetului
Doamna Cha, o femeie de origine coreeană, în vârstă de 68 de ani, s-a prezentat de 771 ori la examenul pentru scoaterea carnetului de conducere. Practic, de la 13 aprilie 2005, ea s-a prezentat aproape de fiecare dată când a avut posibilitatea la examenul teoretic, fără să poată scoate mai mult de 50 de puncte, limita fiind de 60 de puncte. "De fiecare dată când nu reușește mi se face milă. Îi voi da o placă de recunoastere a meritelor atunci când aprobă", a declarat un functionar public. Femeia are mare nevoie de carnetul de sofer. Ea trage de un cărut din casă în casă pentru a-si vinde produsele de strictă necesitate. Până în prezent ea a plătit peste 2.800 de dolari pentru examenul auto.

Martie: Prinsă o
femeie de 90 de ani care spărgea case
Fanny Marulanda, o bătrână din Lima ( Peru ), a fost prinsă în timp ce participa alături de alte două femei la spargerea unei locuințe care era scoasă la vânzare. Femeia se ocupa cu distragerea atenției proprietarei, în timp ce celelalte două sustrăgeau bunuri de valoare. Când au fost descoperite, cele două femei s-au urcat într-un taxi și au fugit. Bătrâna a încercat să scape fugind de la fața locului, dar vârsta și-a spus cuvântul și fost prinsă două străzi mai departe. Totusi ea a fost lăsată în libertate, pe considerente de vârstă înaintată.

Aprilie: Nu au lăsat-o să intre în țară din cauză că avea prea multă lenjerie intimă
Angajatii aeroportului din Newcastle au găsit în geanta unei femei de 32 de ani doar trei cămăsi, o rochie si cantităti imense de lenjerie intimă. Femeia, bănuită că vrea să muncească în industria porno, nu a fost foarte convingătoare atunci când a fot întrebată care este scopul vizitei. Ea a declarat că a venit să viziteze centrul orasului Newcastle.

Mai: Un ludopat a făcut o reclamație împotriva cazinoului

Un fost om de afaceri a solicitat o despăgubire de 50 de milioane de dolari australieni ( 38 de milioane de dolari americani ), de la cazinoul în care a pierdut 20 de milioane de solari australieni, timp de trei ani. Bărbatul îsi pusese singur interdictia de a mai călca în cazinou, dar localul l-a convins oferindu-i tot felul de facilități. În 30 de ocazii el a zburat gratis cu avionul pe ruta Gold Coast – Melbourne. De asemenea el era înregistrat cu nume fals și primea bani pentru a-si începe pariurile.

Iunie: A sărutat 111 femei într-un minut
Michael Basting, un cetățean german, de 31 de ani, a intrat în Cartea Recordurilor după ce a sărutat 111 femei în 60 de secunde. Femeile așteptau sărutul tânărului, stând asezate la rând pe trotuarul din fata unei discoteci din Berlin.

Iulie: McDonald's a făcut publicitate cărnii elvețiene cu vaca austriacă

Lantul de magazine McDonald's a făcut o eroare gravă într-un afis publicitar, prin care-și promova în Elveția meniurile sale făcute "100% din carne elvetiană". Vaca din afis avea o etichetă galbenă la ureche pe care se vedea scris cu litere mici "AT", ceea ce însemna că animalul era austriac. Explicatie a fost că McDonald's folosise aceeasi vacă într-un afis publicitar din Austria. Compania a dat asigurări că produsele comercializate în Elveția au la bază carne din această tară.

August: A supravietuit unei căderi libere de la 3.000 de metri
Un britanic a supravietuit unei căderi libere de la 3.000 de metri după ce parasuta principală și cea de rezervă nu s-au deschis. Bărbatul a aterizat pe acoperișul unui hangar suferind răni la cap si la umeri, dar conform prietenilor săi, starea sănătătii sale este bună. Bărbatul a avut noroc că a picat pe acoperis, deoarece la o distantă de doi metri de locul impactului era o suprafată pe care era turnat beton.

Septembrie: La 107 ani, își căuta al 23-lea
bărbat

O malaeziană în vârstă de 107 ani își căuta cel de-al 23 bărbat al vieții sale, de frică să nu fie părăsită de actualul său iubit pentru o femeie mai tânără. Mek Wok Kundor s-a căsătorit în anul 2005, cu un bărbat cu 70 de ani mai tânăr decât ea, care închiriase o cameră în casa sa. Putin mai târziu, acesta a fost internat într-o clinică de reabilitare pentru drogati si îi cerea femeii să-l viziteze. "Dacă el continuă să răspundă sentimentelor mele, îl voi astepta, cu siguranță", a declarat Mek Wok Kundor.

Octombrie: S-au oferit să-și demonstreze homosexualitatea pentru a cere azil
O pereche de homosexuali din Bangladesh s-au oferit să-si demonstreze homosexualitatea în fața functionarilor publici din Australia pentru a cere azil politic. Cei doi au afirmat că sunt pregătiti ca o persoană să-i privească în timpul actului sexual. Autoritățile australiene bănuiesc că este vorba despre doi frati.

Noiembrie: Mii de angajate au rămas însărcinate pentru a nu fi date afară
Peste 5.000 de angajate ale unei fabrici de autovehicule Lada au rămas însărcinate pentru a nu fi date afară de la muncă, în urma restructurărilor de personal. Conform legii rusești, se interzice ca femeile însărcinate să fie date afară. Fabrica, situată în Togliatti, în apropiere de Volga, vrea să dea afară 27.000 de persoane din cei 100.000 de angajați.

Decembrie: Un cersetor nu a plătit un hotelul de lux din Paris

Un cersetor tunisian, în vârstă de 46 de ani, s-a cazat timp de o săptămână la un hotel de lux din Paris, fără să plătească vreun ban. Jamel B. s-a dat drept secretarul unor seici arabi cărora urma să le pregătească un voiaj la Paris. Ca să testeze serviciile oferite de hotel, el a dormit timp de o săptămână în camerele pe care trebuiau să le ocupe inexistenții săi sefi, comandându-si sampanie si cerândă să i se dea un bodyguard personal. Jamel B. a părăsit hotelul înainte de a fi descoperit, dar politia l-a arestat la scurt timp.

Sursa: ziarul Adevarul

Cititi si: Spania: Peste 12% din spanioli beau alcool in fiecare zi

"Te-au concediat? Sa fie intr-un ceas bun!"

Internetul inca este un lux pentru romani

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu include materiale pentru adulti, vulgaritate, ura, rasism sau discriminare. In caz contrar, comentariul tau va fi sters.