romaniinspania-gabriela.blogspot.com Web analytics

0

"Te-au concediat? Sa fie intr-un ceas bun!"

Concedierea poate fi o nouă șansă. După 27 de ani de muncă, jurnalistul Máximo Sant a fost trimis în șomaj, însă, gândind pozitiv, a publicat un ghid de sfaturi practice destinat celor aflați în aceeași situație.1. Să te înconjori de prieteni care, chiar dacă nu-ti pot oferi de lucru, te susțin moral și sunt alături de tine!

2. Să nu uiti că pentru a deschide porțile viitorului trebuie, mai întâi, să închizi usa după tine, iar o concediere face parte din trecut!

3. Să nu te lasi doborât de dezamăgire! Dacă tie îți este milă de tine, le va fi și celorlați, dar nimeni nu angajează, în vremuri de criză, decât persoane încrezătoare în forțele lor!

4. Cu cât îti dai seama mai rapid că tu esti stăpânul destinului tău si, orice ai face, nu poti schimba trecutul, cu atât mai rapid poți depăsi depresia și te poți pregăti pentru a o lua de la capăt!

5. Competitia e dură, dar trebuie să joci curat! Dovedește că esti mai bun decât alții! Deschide-ti mintea și fii deschis către mai multe domenii!

6. Nu omite, ca opțiuni, crearea propriei firme, posibilitatea de a lucra de acasă sau de a te deplasa în străinătate!

Sursa: ziarul Adevarul

Cititi si: Internetul inca este un lux pentru romani

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu include materiale pentru adulti, vulgaritate, ura, rasism sau discriminare. In caz contrar, comentariul tau va fi sters.