romaniinspania-gabriela.blogspot.com Web analytics

0

Ce le determina pe zodii sa munceasca?

Pentru ca cineva să se scoale de dimineaţă şi să muncească zdravăn, atent şi cu dăruire, e nevoie de o motivaţie mai puternică decât strict cea materială.
Care e aceea, pentru fiecare zodie în parte?

BERBEC
Ai nevoie să fii activă, să fii în mişcare. Să stai degeaba e plictisitor şi neplăcut pentru tine. Dacă ies şi bani de-acolo, cu atât mai bine!

TAUR
Nu te păcăleşte nimeni să faci muncă patriotică. Motivaţia ta este în primul rând câştigul, pentru că te simţi bine când acumulezi. Lucruri concrete, nu laude!

GEMENI
Să fii în contact cu oamenii, să te simţi legată la o reţea de persoane care muncesc şi comunică este cel puţin la fel de important pentru tine ca şi salariul lunar.

RAC
Senzaţia de securitate pe care ţi-o dă faptul că ai de lucru, şi certitudinea unui câştig la sfârşitul lunii este o motivaţie suficientă pentru tine.

LEU
Banii sunt buni, dar n-ar avea niciun farmec dacă n-ai obţine şi sentimentul că eşti apreciată. În plus îţi place să-ţi manifeşti calităţile de lider.

FECIOARA
Munca este una dintre raţiunile de a fi, pentru tine. Să-i ajuţi pe ceilalţi şi să-ţi foloseşti înzestrările intelectuale sunt nişte imbolduri puternice.

BALANTA
A crea este cea mai bună motivaţie pentru tine. Frumosul, armonia şi negocierile reuşite îţi dau satisfacţii mai mari decât banii în sine.

SCORPION
A controla lucrurile, precum păpuşarul care mânuieşte marionetele, să te simţi "in charge" sau "in control" e un afrodiziac puternic pentru tine.

SAGETATOR
Să împărtăşeşti şi altora din cunoaşterea ta e un mobil pentru tine. Să-ţi dea un ucenic şi vei munci mai bine în timp ce îl înveţi pe el, şi cu mai multă plăcere.

CAPRICORN
Să te simţi utilă, să faci treaba pentru care te-ai pregătit, ai studiat şi te-ai perfecţionat atâta este foarte important pentru tine.

VARSATOR
Să iţi aduci contribuţia la lume şi societate, mai ales în sensul schimbării sau îmbunătăţirii ei, e motivul ascuns pentru care vii la muncă.

PESTI
Ideea de muncă nu e atrăgătoare în sine, dar asociată cu posibilitatea de a-ţi ajuta semenii, plus avantajele materiale care o însoţesc… merită!

( Sursa: revista Unica )

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu include materiale pentru adulti, vulgaritate, ura, rasism sau discriminare. In caz contrar, comentariul tau va fi sters.