romaniinspania-gabriela.blogspot.com Web analytics

0

Cum se comporta zodiile pe internet?

Socializarea pe site-uri precum Facebook sau Myspace a devenit o activitate zilnică pentru multe dintre noi. Află că fiecare zodie socializează în mod unic pe internet, nu doar în viaţa de zi cu zi.

Semnul zodiacal ne dictează ce fel de videoclipuri sau imagini postăm pe internet, dar şi ce fel de informaţii alegem să împărtăşim cu restul lumii, arată astroyak.com.

Iată cum se comportă zodiile pe internet!BERBEC

Video: video sharing-ul este o activitate care îl stimulează pe Berbec. Clipurile postate pe internet îl au pe el şi aptitudinile sale în centrul atenţiei. Mai apoi, montajul este realizat cu fineţe. Îi lipseşte diplomaţia în comentarii, pe care le face des, atât la lucrurile care-i plac, cât şi la cele care îi displac.

Fotografii: este atent cu pozele pe care le uploadează pentru că nu vrea să îşi dezvăluie vreo slăbiciune. Postează pe site-uri în general poze cu realizări personale sau poze de vacanţă, dar şi imortalizări din natură.

Informaţii împărtăşite cu ceilalţi: politică, călătorii, sănătate şi lifestyle.

TAUR
Video: postează videoclipuri doar cu ocazii speciale. Va răspunde unui clip cu alt clip, fără să critice pe cineva. Este atent la detalii, iar videoclipurile sale sunt mereu editate cu stil. Îi place să redea realitatea aşa cum este ea când face video sharing.

Fotografii: uploadează poze cu semnificaţii puternice, care pot aduce o contribuţie în viaţa cuiva. Postează pe site-uri în general poze de familie, cu transformări de stil- cum ar fi o tunsoare nouă şi poze din natură.

Informaţii împărtăşite cu ceilalţi: ştiri generale şi de tabloid, modă şi comedie.

GEMENI
Video: adoră să facă video sharing şi se distinge uşor cu această activitate. Videoclipurile sale sunt originale şi variate. Se foloseşte de sarcasm şi umor negru atunci când comentează. Vrea să obţină recunoaşterea celor din jur, postând clipuri ce au legătură cu domeniul profesional în care activează.

Fotografii: este pasionat de fotografie, aşa că apreciază site-urile de profil şi postează cu regularitate imagini pe internet. Preferă să facă share cu poze amuzante, fanteziste sau cu oameni care îl inspiră.

Informaţii împărtăşite cu ceilalţi: stiri despre design, călătorii, comedie şi evenimente deosebite ori coincidenţe neprevăzute.

RAC


Video: nu se dă în vânt după video sharing, dar optează la această formă de comunicare pe internet dacă nu există alternativă. De aceea uploadează clipuri informative, nu emoţionale, în care încearcă să aducă la lumină un subiect de interes general.

Fotografii: preferă să împărtăşească cu restul lumii fotografii, nu videoclipuri, aşa că are o gamă largă de imagini pe care le postează pe site-urile de profil. În general, preferă să facă share cu poze de familie, din călătoriile sale sau care ilustrează un domeniu profesional.

Informaţii împărtăşite cu ceilalţi: non profit, afaceri şi tehnologie.

LEU
Video: video sharing-ul este maniera în care Leul comunică cu cei apropiaţi, de aceea postează multe clipuri personale. Pentru cei care nu îl cunosc clipurile sunt o sursă de divertisment. Se distinge cu stilul de a monta un videoclip şi îşi formează fani pe site-urile de socializare.

Fotografii: este foarte creativ, iar imaginile pe care le postează pe site-uri îi evidenţiază personalitatea. Împărtăşeşte celorlalţi imagini idealiste, de design interior sau cu benzi desenate.

Informaţii împărtăşite cu ceilalţi: sănătate, politică, divertisment.

FECIOARA
Video: îi place să facă video sharing, dar într-un mod echilibrat. Nu atrage atenţia cu clipurile sale în mod ostentativ. Ocoleşte clipurile emoţionale şi le preferă pe cele distractive sau profesionale. Incearcă să îşi promoveze o imagine idealistă prin video sharing. Este foarte atent cu legile de copyright.

Fotografii: pe site-urile de foto sharing Fecioara postează acelaşi gen de fotografii. De regulă imaginile ilustrează un hobby sau domeniul profesional în care este activ.

Informaţii împărtăşite cu ceilalţi: politică, sănătate, finanţe.

BALANTA

Video: are un simţ estetic puternic care se vede în videoclipurile pe care le împărtăşeşte cu restul lumii. Face video sharing în mod iregulat şi este mai degrabă un pasager, decât un membru activ pe site-urile de socializare. Promovează clipuri de divertisment şi îi place să critice activitatea celorlalţi.

Fotografii: după acest nativ, o imagine valorează cât o mie de cuvinte. Pe site-urile de socializare urmăreşte ce fel imagini postează ceilalţi şi se aşteaptă să descopere multe dedesubturi. Fotografiile pe care el le postează ilustrează natura, comicul, dar şi spaţiile de interior.

Informaţii împărtăşite cu ceilalţi: politică, divertisment, lifestyle.

SCORPION
Video: este un membru pasionat al site-urilor de video sharing, doar că vede activitatea ca pe o distracţie şi atât. Clipurile pe care le împărtăşeşte cu ceilalţi sunt în mare parte de divertisment şi ştie cum să strângă multe vizualizări sau comentarii, dacă îşi propune asta.

Fotografii: îi place să inspecteze pozele altora şi să descopere detaliile semnificative. Mai degrabă observă, decât participă. Atunci când decide să posteze imagini, ele cuprind evenimente speciale, precum o apariţie extraterestră sau poze cu ei în vacanţă.

Informaţii împărtăşite cu ceilalţi: stiri despre evenimente culturale, despre vedete sau sănătate.

SAGETATOR
Video: fără un Săgetător la mijloc video sharing-ul ar fi plictisitor, căci acest nativ are un simţ al umorului ieşit din comun cu care frapează în desele dăţi în care postează clipuri pe site-urile de socializare. Este un membru activ care urmăreşte cu interes şi aportul adus de ceilalţi membri.

Fotografii: preferă imaginile animate, aşa că foto sharing-ul cu imagini nemişcate nu îl atrage prea tare. Totuşi, postează pe site-uri de profil imagini cu efecte speciale, animaţii grafice sau iluzii optice.

Informaţii împărtăşite cu ceilalţi: comedie, călătorii şi teatru.

CAPRICORN


Video: nu se implică activ în video sharing. Preferă să observe de pe margine ce videoclipuri postează ceilalţi şi să comenteze ce îi place şi ce nu. Dă click în special pe clipurile educative sau muzicale.

Fotografii: îi place simplitatea site-urilor în care poţi posta imagini. Aici este un membru activ şi postează fotografii care au o însemnătate puternică pentru el, cum ar fi cele de familie, din copilărie sau de la evenimente importante.

Informaţii împărtăşite cu ceilalţi: muzică, finanţe, non profit.

VARSATOR
Video: acest nativ reprezintă o sursă valoroasă pentru site-urile de video sharing. Obişnuieşte să posteze clipuri cu imagini rare, care merită vizionate de publicul larg, de aceea ajunge să îşi formeze şi un public fidel. Prin video sharing dă tonul unor trenduri noi.

Fotografii: se aventurează dincolo de limitele convenţionalului atunci când face foto sharing. Preferă să posteze instantanee, imagini cu iluzionism sau magie şi încărcate istoric.

Informaţii împărtăşite cu ceilalţi: stiri de interes larg, ştiinţă, tehnologie, călătorii.

PESTI
Video: este un membru activ, dar nu consistent pe site-uri de video sharing. Ştie cum să transforme o idee simplă într-una captivantă, pentru că are o intuiţie ascuţită, dar şi imaginaţie. Preferă să posteze videoclipuri artistice, despre lucruri ce întrec limita realului. Oferă întotdeauna comentarii pozitive celorlalţi membri.

Fotografii: îi place să posteze fotografii cu încărcătură emoţională, care ilustrează ce îi este mai aproape şi mai drag, precum imagini cu familia sau de la diverse evenimente importante pentru el.

Informaţii împărtăşite cu ceilalţi: teatru, ştiinţă, artă.

Sursa: revista Unica 

Cititi si: Banii vin in functie de astre

Ce le determina pe zodii sa munceasca?

Ce cariera poti avea in functie de zodie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu include materiale pentru adulti, vulgaritate, ura, rasism sau discriminare. In caz contrar, comentariul tau va fi sters.