romaniinspania-gabriela.blogspot.com Web analytics

0

Internetul a schimbat viata a milioane de persoane

Internetul a schimbat viaţa multora, dar din păcate, nu doar în bine. Există o mulţime de cazuri de familii destrămate, crime pasionale şi divorţuri în cupluri ce păreau perfecte, toate întâmplate din "vina" Internetului.

Internetul a schimbat viaţa a milioane de persoane. Indiferent că au 20, 50 sau 60 de ani, toţi au acum posibilitatea de a comunica cu oricine, din orice colţ al lumii, de a recupera prietenii cu vechi colegi şi amici. Dar, totodată, au crescut şi riscurile pentru relaţiile de cuplu. Nu sunt puţini cei care, după ce au descoperit această lume virtuală, au terminat prin a distruge o relaţie ce părea perfectă.

Site-ul spaniol
Stilo a alcătuit o listă, citând un blog american, cu mai multe întâmplări care au dus la divorţuri, despărţiri sau tragedii în toată regula, toate având un punct comun: internetul. De altfel, în februarie, Huffington Post scria că în 2010 au crescut cu 346% infracţiunile (crime, furturi, etc) în care a fost implicat, într-un fel sau altul, facebook.

Bigamul care şi-a "urcat" nunta pe internet
Lynn France s-a gândit într-o zi să caute pe internet informaţii despre soţul său. Surpriza a fost uriaşă când a descoperit, pe o reţea de socializare, că partenerul ei s-a căsătorit în Disney cu o altă femeie, publicând pozele de la nuntă pe Internet. Divorţul a fost intentat de îndată.

A încercat să-şi agaţe soţia pe internet, fără să ştie

La cei 40 de ani ai săi, Stephanie Davis a decis să-şi creeze un profil fals pe Facebok, dându-se drept o fată de 21 de ani. Dorea să-l pună la încercare pe soţul ei, cu care era căsătorită de 7 ani. Soţul a fost invitat să-i fie prieten pe reţeaua de socializare, iar bărbatul a căzut în capcană. A flirtat cu presupusa tânără şi i-a sugerat chiar să întreţină relaţii sexuale cu el. Divorţul s-a produs la scurt timp după naşterea primului copil al cuplului.

S-au căsătorit şi s-au despărţit în Second Life

Amy Taylor (28 de ani) l-a cunoscut pe soţul ei, David Pollard (40 de ani) în jocul Second Life. Au legat prietenia într-o sală de chat, în 2003 şi s-au căsătorit în 2005, într-o ceremonie ţinută atât în viaţa reală, cât şi în Second Life.
Amândoi au continuat să folosească Second Life şi, într-o zi, femeia l-a găsit pe soţul ei întreţinând relaţii sexuale virtuale cu o prostituată în celebrul joc care imită viaţa reală. Cuplul s-a destrămat iar femeia s-a recăsătorit ulterior cu un prieten pe care l-a cunoscut în World of Warcraft.

Şi-a ucis soţia pentru că aceasta a reluat legătura cu o mai veche iubire pe Facebook

Erau căsătoriţi de 35 de ani şi Joseph Richardson, un scoţian de 61 de ani a început să fie gelos când soţia sa l-a reîntâlnit pe Facebook pe un mai vechi iubit, cu care fusese logodită în tinereţe. Gelozia bărbatului l-a determinat să o ucidă, lovind-o în cap cu un obiect contondent.

A ucis-o pentru că nevastă-sa s-a declarat "singură" pe Facebook

Edward Richardson, 41 de ani, a lovit-o cu pumnii pe soţia sa până a ucis-o, după ce a descoperit că aceasta şi-a schimbat profilul pe facebook din "căsătorită" în "singură". Cuplul se despărţise în urmă cu trei săptămâni, dar cei doi continuau să aibă o relaţie lejeră şi să locuiască împreună.

Aproape ucis după ce s-a întâlnit cu o fată cunoscută online
Un bărbat a întâlnit o tânără pe Internet. După mai multe săptămâni de discuţii virtuale, cei doi au decis să se întâlnească în realitate. După întâlnire, bărbatul de 25 de ani a fost atacat cu acid sulfuric, suferind arsuri pe 47% din corp. Bărbatul femeii cu care se întâlnise şi sora acestuia au fost arestaţi pentru atacul care a avut loc în Londra.

Sursa: ziarul Adevarul

Cititi si: 55% dintre romani cauta stiri pe internet

Pericole pe internet

Internetul ne transforma in ipohondri

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu include materiale pentru adulti, vulgaritate, ura, rasism sau discriminare. In caz contrar, comentariul tau va fi sters.