romaniinspania-gabriela.blogspot.com Web analytics

0

Reducere taxe consulare

Aceasta postare nu mai e de actualitate! Noile taxe consulare le gasiti aici.

Ambasada Romaniei la Madrid, informeaza ca incepand cu data de 1 septembrie 2010 au fost reduse taxele consulare aferente inscrierii certificatelor de nastere si casatorie eliberate de autoritatile straine, in registrele de stare civila romanesti.
Conform ordinului comun al ministrului afacerilor externe şi al ministrului finanţelor publice, noul cuantum al taxelor consulare pentru:
  • inscrierea certificatelor de nastere / casatorie eliberate de autoritatile straine in registrele de stare civila romanesti in termen de pana la 6 luni de la nastererea minorului / inregistrarea casatoriei la autoritatile straine este de 110 euro. Daca inscrierea se face la mai mult de 6 luni de la nasterea minorului/inregistrarea casatoriei la autoritatile straine, cuantumul aferent este de 155 de euro. In ambele cazuri, traducerea documentelor straine trebuie realizata de un traducator autorizat.
Ordinul comun mentionat a fost publicat in Monitorul Oficial nr. 616, Partea I, din data de 31.08.2010.

Daca vi s-a parut utila postarea, atunci dati click pe butonul "Imi place", pentru a afla si altii de ea.

Sursa: Ambasada Romaniei in Madrid

Cititi si: Documente de calatorie - taxe consulare


Taxe consulare valabile incepand cu data de 04 iunie 2010

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu include materiale pentru adulti, vulgaritate, ura, rasism sau discriminare. In caz contrar, comentariul tau va fi sters.