romaniinspania-gabriela.blogspot.com Web analytics

0

4 lucruri despre tine pe care sa nu le dezvalui pe site-urile matrimoniale

Vrei să îţi cauţi jumătatea şi te-ai hotărât să apelezi la site-urile de matrimoniale? Foarte bine, dar ai grijă ce informaţii personale faci publice, pentru că s-ar putea să îţi ratezi din start şansele de a fi agăţat de cineva.
Astfel, chiar dacă te regăseşti în frazele de mai jos, niciodată să nu anunţi acest lucru în cadrul profilului online. 

1. Sunt antisocial/ă...
Poate ca nu îţi plac oamenii prea mult, preferi să stai în casă, singur sau cu persoana iubită şi să te uiţi la un film, să găteşti sau să citeşti o carte. Nu dezvălui acest lucru pe site-urile de matrimoniale, deoarece toaţi ceilalţi se vor feri de tine. Cum vrei să cunoşti oameni, când eşti antisocial?!

2. Cheltuiesc o groază la cumpărături...
Ok. Poţi să spui că shoppingul e pasiunea ta, dar nu te lăuda sau plânge că rămâi fără bani pentru că îi arunci pe haine, cosmetice sau te miri ce, pentru că vei fi considerat neserios (oasa).


3. Nu cred în iubire...
Dacă vrei o relaţie bazată pe sex, o aventură sau pur şi simplu să găseşti un amic... nici o problemă, dar dacă vrei totuşi o poveste de iubire şi faci pe grozavul/a spunând că tu nu eşti cu chestii dintr-astea romantice, cum ar fi iubirea şi altele asemena, o să rămâi exact aşa cum declari că eşti: lipsit de iubire.


4. Vreau sa scap de dorul fostei/ului
Tocmai ai fost părăsit şi mori de dorul persoanei iubite care ţi-a frânt inima? E normal să cauţi atenţie şi căldură în braţele altcuiva, dar nu anunţa acest lucru, deoarece îi cei speria pe ceilalţi utilizatori care te-ar putea agăţa online.


Sursa: ziarul Libertatea


Cititi si: Anunturi matrimoniale

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu include materiale pentru adulti, vulgaritate, ura, rasism sau discriminare. In caz contrar, comentariul tau va fi sters.