romaniinspania-gabriela.blogspot.com Web analytics

7

Tipul de cerere pentru casatorie in cadrul Consulatului Roman

Cum foarte multi dintre voi m-ati intrebat ce anume trebuie sa contina cererea care trebuie facuta pentru oficierea casatoriei in cadrul Consulatului Roman, am decis sa va expun acest model:


Ambasada României – Secţia consulară
Avda. Cardenal Herrera Oria, nr. 134, 28034, Madrid
Telefon: 00 34 91 345 12 44; 00 34 91 734 01 82;00 34 91 734 29 93; Fax: 00 34 91 416 50 25                                     C E R E R ESubsemnatul .................................................................................. născut la data de ....................., în localitatea ...................................... /România, cu paşaport nr. .........................., si domiciliul în Spania, la adresa .........................................................................localitatea....................................................., telefon nr............................... (in Spania).
si
Subsemnata………………………………………………., născută la data de …………………, în localitatea…………………………………./ România, cu paşaport nr. .........................., si domiciliul în Spania, la adresa ..............................................................................................................................., telefon nr............................... (in Spania).

Am primit o sugestie din partea unui cititor al blogului si anume sa downloadez aceasta cerere scrisă .

Daca vi s-a parut utila aceasta postare, atunci apasati LIKE, pentru a afla si altii de ea.

7 comentarii:

 1. Ar fi utila aceasta cerere si in format .doc sau .pdf pentru a putea fi downloadata de cei interesati.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Buna idee. Mersi de sfat.

   Ștergere
  2. Dupa cum se poate observa am pus cererea pentru a putea fi descarcata.

   Ștergere
  3. da pe mine mar interesa in format pdf daca ar putea sami deie si mie cineva link

   Ștergere
 2. ma intereseaza cum trebuie sa procedam cu certificatele medicale care expira in 14 zile e mai greu acum din cauza serviciului sa rezolvam pt ca nu putem lua zile libere va rog sa mi dati detalii despre asta pt a ne casatori la bilbao va multumesc mihael burgos 637 172 477

  RăspundețiȘtergere
 3. Nu va mai Casatoritii ca este Crizaaaaa jejejeje

  RăspundețiȘtergere
 4. certificate medicale prenuptiale in care sa fie precizat "apto/a para contraer matrimonio"

  ce sa fac,ca medicul de familie nu vrea sa'mi scrie pe certificatul prenuptial apto/a para conceder matrimonia???zice ca el nu stie daca analizele din certificat sunt apte pt a ma putea casatori...ce fac?

  RăspundețiȘtergere

Nu include materiale pentru adulti, vulgaritate, ura, rasism sau discriminare. In caz contrar, comentariul tau va fi sters.