romaniinspania-gabriela.blogspot.com Web analytics

0

Incarca online cartela din Spania in Romania

Sunteți stabilit în Spania dar o parte din familia dvs. se află încă în România? Acum vă aducem la cunoștiință o modalitate avantajoasă de a lua legătura cu cei dragi de acasă sau, de ce nu, o modalitate de a îi susține material chiar și din Spania.

Cu serviciul internațional online de reîncărcare prepay Fonmoney puteți încărca online din Spania atât propria cartelă prepay de România, cât și pe cea a rudelor sau cunoștințelor aflate acolo. Acum puteți încărca online cartela Orange, Vodafone sau Cosmote cu diferite sume în doar câțiva pași, iar ca modalitate de plată aveți Paysafecard-ul, Visa sau Mastercard-ul și serviciul Sofort Banking. Cu www.fonmoney.ro/romania puteți efectua o încărcare electronică în România non-stop iar creditul prepay va fi trimis imediat! Fără înregistrare, sigur și ușor! Faceți-le o supriză celor de acasă!

Dacă vreți să intrați și dvs. în comunitatea noastră de români din străinătate ne puteți găsi și pe pagina noastră de Facebook: www.facebook.com/Fonmoney

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu include materiale pentru adulti, vulgaritate, ura, rasism sau discriminare. In caz contrar, comentariul tau va fi sters.