romaniinspania-gabriela.blogspot.com Web analytics

1

Castiga bani pe net cu Viespar

Care dintre noi nu isi doreste un venit extra? E foarte simplu. Viespar.ro te plateste pentru a rezolva anumite taskuri simple. Nu trebuie sa instalezi nimic pe calculator si poti lucra de acasa.


Cum functioneaza?

  • Iti faci un cont gratuit pe site;
  • primesti pe adresa de e-mail diverse misiuni (micro-taskuri);
  • rezolvi misiunile si iti intra banii in cont
Cati bani se pot castiga pe Viespar.ro?

Raspunsul este "in functie de cat muncesti". Totusi sunt cateva lucruri care trebuie intelese inainte de a te inscrie in acest program. Daca nu poti sau nu stii sa rezolvi un task, acesta se aloca la alta persoana automat dupa un anumit timp... iar tie ti se pune "o bila neagra". 
Daca strangi prea multe bile negre, nu o sa mai primesti taskuri sau o sa primesti foarte putin. 
Cel mai bine, dupa ce ai dat click pe un task, sa-l rezolvi in timpul specificat! In acest fel, acumulezi o reputatie buna in sistem, adica esti considerat "serios" si ti se da mai mult de lucru. 

In majoritatea sistemelor PTC (Pay-to-click) primesti intre 0.001 si 0.015 dolari pe click. Pe Viespar.ro plata medie este de 0.05 dolari (adica se primeste chiar si de 50 de ori mai mult).

FOARTE IMPORTANT! Viespar.ro este un program de afiliere, nu o schema piramidala!!! NU trebuie sa platiti nimic pentru a intra in acest program!

Un comentariu:

Nu include materiale pentru adulti, vulgaritate, ura, rasism sau discriminare. In caz contrar, comentariul tau va fi sters.